Uscator paste fainoase taietei
Uscarea este un mod antic și natural de a prelungi viața
conservarea alimentelor, păstrându-și aroma autentică.
De fapt, eliminarea apei din alimente încetinește
proliferarea microorganismelor și sunt conservate pentru o lungă perioadă de timp
caracteristicile organoleptice ale fructelor, legumelor, ierburilor,
ciuperci, paste, pește, carne. Cea mai eficientă cale către una corectă
uscarea este expunerea alimentelor la aer cald ventilat, care
viteza și temperatura trebuie reglate corespunzător
› Putere rezistor / Putere rezistor: 500 W
› Greutate: 4 Kg
› Dimensiuni totale / Dimensiuni: 27x26x35 cm
› Structură din oțel vopsit și nailon armat /
Structură din oțel vopsit și nailon armat
› Șase sertare de uscare ABS de calitate alimentară, dimensiuni /
Șase tăvi de deshidratare din ABS alimentar, dimensiuni: 25×20 cm
› Suprafata totala de uscare / Suprafata totala de deshidratare: 2.600 cm 2