MASINA DE AMBALAT SANDWICH COZONACI PAINE CHIFLE

MASINA DE AMBALAT SANDWICH COZONACI PAINE CHIFLE

 

MASINA DE AMBALAT SANDWICH COZONACI PAINE CHIFLE

Cu mașina noastră de ambalat, Roll Bread/mini pâine rotundă/este ambalat individual sau ambalează tot felul de obiecte în conformitate cu dimensiunile de mai jos.
În afară de pâine, ambalează rechizite medicale, chifle umplute pentru sandvici și hamburger, săpun, jucării, produse cosmetice, articole de papetărie etc.
Mașina noastră are un sistem de motor inteligent  și automatizare servomotoare.
Datorită ecranului tactil și a PLC-ului / Sistemului de control inteligent / din mașina noastră, este posibil să accesați și să interveniți cu ușurință în lungimea pachetului de produse, reglarea fotocelulei inteligente și viteza mașinii.
Există un senzor de control al produsului care împiedică să se blocheze Rulate Bread sau alte produse în timpul ambalării.
În timpul ambalării, partea de ambalare nu zdrobește pâinea; dacă locația pâinii nu este adecvată, senzorul ochi inteligent oprește mașina.
Toate suprafețele în contact cu produsul din mașină și capacele de protecție a mediului sunt realizate din metal finlandez finlandez inoxidabil de calitate 304 de calitate alimentară crom-nichel.
Aparatul nostru este proiectat să funcționeze cu un dispozitiv care imprimă informații precum data producției, numărul de serie și data de expirare pe produs. Această mașină este opțională.
Au fost amplasate opriri de urgență acolo unde este necesar pentru a asigura siguranța utilizatorului și a mașinii.
Există un sistem de control al informațiilor despre produse ambalate.
Dacă apare o defecțiune, pe ecran vor fi afișate imaginea și numele părții defecte a tuturor pieselor conectate la automatizare.
Este posibil să se intervină în programul software de calculator prin acces la distanță (internet) dacă sunt îndeplinite condițiile.
Max mașină: 180 bucăți pe minut, medie max pe oră; Se pot realiza 11.000 de bucăți de ambalaje.Aceste cifre pot varia în funcție de produs.
Viteza de ambalare a mașinii poate fi redusă sau mărită, acest lucru se face în întregime în funcție de nevoie.

Back to top