Cuptor Pizza Electric Profesional Vatra SUPER TOP VARIO OEM ALI

Cuptor Pizza Electric Profesional Vatra SUPER TOP VARIO OEM ALI

Cuptor Pizza Electric Profesional Vatra SUPER TOP VARIO OEM ALI

Cum vă poate ajuta SuperTop VARIO?
Temperatura maxima 450°C

Disponibil în versiunea cu SEAMER

Plita din caramida refractara alveolata de 19 mm grosime

Camera de gatit din otel cu panouri laterale (stânga, dreapta si jos) acoperite cu caramida refractara

Început săptămânal programat (de două ori pe zi)

Funcție de autocurățare

Față, ușă și mâner din oțel inoxidabil

Ușă echipată cu geam dublu panoramic de înaltă etanșare

Garnitura usii pentru inchidere sigura si silentioasa

Tava pentru firimituri

Izolație foarte rezistentă din fibră ceramică ecologică și lână de stâncă

Supape de evacuare a aburului și a fumului de gătit electrice manuale și automate

Sistem motorizat integrat pentru evacuarea fumului și vaporilor de gătit

Dimensiunea camerei pentru pizza ø 40 cm si tavi 40 x 60 cm

5 PROGRAME SPECIFICE DE GATIT
Pizza rotunda, Pizza la lopata, Pizza la tigaie, Focaccia, Paine + 3 programe gratuite (fiecare program are 3 nivele de intensitate a muncii)

TEHNOLOGIA DE COACERE OPTIMUS
SCROLL & CLICK PANEL – Panou de control cu ​​ecran LCD cu tehnologie TFT color.

MANAGEMENT INTELIGENT AL PUTERII – În timpul fazelor de utilizare intensă, contracarează scăderea temperaturii prin reglarea automată a radiației rezistențelor.

TEHNOLOGIA DE IRADIARE MODULARA – Sistem de modulare variabila si independenta a puterii celor 6 rezistente (3 in sus si 3 in jos) pentru a obtine performanta si uniformitate la gatit.

SMART STAND-BY – Mentinerea automata a temperaturii setate. Sistemele secundare care absorb și irosesc energie sunt excluse automat.

PORNIRE RAPIDĂ ȘI INTELIGENTĂ – Accelerează atingerea temperaturii setate, evitând creșterile necontrolate ale temperaturii.

SMART SHARE – Intrare USB și SISTEM DE LA DISTANȚĂ pentru importul și exportul de date, imagini, software și pentru descărcarea istoricului de funcționare al cuptorului (LOG).

PARTIALIZE ENERGY SYSTEM – Limitator de absorbție maximă pe 3 nivele.

SISTEM DE AUTODIAGNOSTIC – Autodiagnosticare constantă a CPU.

SISTEM OPTIMUS AIR-FLOW – Aspirația integrată în fiecare cameră care optimizează gătitul, ajută la menținerea temperaturii din față și garantează o ventilație corectă a panoului de control și a sistemului de iluminare.

Ideal pentru:
pizzerii

pizzerii la pachet

restaurante cu colțuri de pizza

Back to top
Telefon
WhatsApp