Cuptor paine patiserie
Cuptor paine electric
Cuptor Paine Patiserie Industrial Rotativ
Grupul de rezistente si panoul de comanda poate fi pe dreapta sau stanga cuptorului in functie de cerinte si spatiu
Cuptor destinat productiei paine patiserie cofetarie calitate maxima prin sistemul de rotatie flux caldura si putere mare
Cuptor destinat productie mare patiserie sau medie/mare productie paine
Dimensiunile minime ale ușii de intrare:
965 mm x 1570 mm (versiunea normală:
livrarea cuptorului în două secțiuni)
Greutate – 1350 kg
Inaltime minima incapere – 2800 mm
Capacitate n. 18 tavi 600×800 mm
Interval de temperatură: 50–300 ºC
-generazione vapore: 7 litri/ 20 sec.
– intrare apă ø1/2″ (+797)
ieșire apă ø1″ (+80)
ieșire abur ø250 (+2490)
sosirea energiei electrice
47 kw 400v 50hz 3ph+t+n (+2135)
ventilator caza