CUPTOR GASTRONOMIC ELECTRIC
CONVECTOMAT PROFESIONAL 12 TAVI
CUPTOR BUCATARIE PROFESIONALA
12 tavi GN 1/1 capacitate cu distanta de
67 mm între niveluri pentru un aer mai bun
circulaţie.
Structura interioara din otel inoxidabil AISI 304 cu
colțuri rotunjite pentru o mai bună întâlnire de curățare
Regulamentul HACCP.
Ușă cu geam dublu cu balamale emisii reduse
sticla in interior pentru curatare usoara.
Lumină LED cu economie de energie pe uşă.
Port USB pentru gestionarea rețetelor și HACCP.
Conectivitate Wi-Fi.
Acces gratuit la platforma cloud.
Panou de control color TFT 7 inch 1024×600 pixeli
pentru programarea ciclurilor de gătit.
Comenzi de panou multilingve.
Carte de bucate cu rețete de 300/9 pași +
preîncălzire.
Sondă cu miez cu un singur punct cu funcție deltaT.
Controlul vitezei ventilatorului pe 3 motoare invers.
Design inovator al ventilatorului pentru creșterea nivelului de gătit
performante si economie de energie.
Generator de abur instantaneu
Sistem de curățare automată cu trei nivele de
curățare + clătire.
Sistem de răcire rapidă
Capacitate maxima: 12 rafturi de sarma sau tavi din tabla GN 1/1 – 530 mm x 325 mm
Distanta intre tavi: 67mm
Dimensiune cuptor: Latime: 1000mm
Adâncime: 680 mm
Inaltime: 1090 mm
Greutate neta: 135 kg.
Greutate brută/Livrare: 150Kgs.
Specificatii electrice: 3N 380-400V / 21,0 kw
Mod de convecție: de la 30°C – 240°C.
Aburire: 100% abur la 30°C – 120°C.
Combi: 5 – 100% abur la 130°C – 180°C.
Sondă cu miez cu un singur punct.
Sondă DeltaT cu miez cu un singur punct.
Etapa de preîncălzire automată.
Carte de bucate cu retete in 300/9 pasi + preincalzire.
Program de răcire.
Controlul vitezei ventilatorului: 6 niveluri de ventilator.
Sistem automat de curatare (3 niveluri de curatare + clatire) cu lichid
detergent + agent de clătire.
Port USB pentru gestionarea rețetelor și HACCP.
Conectivitate Wi-Fi.
Acces gratuit la platforma cloud.
Opțional:
Hota cu extractor.
Trusa de dus.
Suport pentru cuptor.